Gegarneerde schotels

Al onze schotels worden op een lei schotel of een houten plank gegarneerd, je kan hiervoor zelf je voorkeur doorgeven. Voor een lei schotel betaal je een borg van €5.00, voor een houten plank is er een kost van €3.00. Houten planken kunnen niet meer teruggebracht worden.
Brood is niet inbegrepen maar kan apart besteld worden voor vrijdag en zaterdag!
Vrijdag is er een keuze uit: stokbrood, Rogge Verdommeke, Zwart stokbrood met houtskool en brood met abrikozen,noten en thym.
Zaterdag is er een keuze uit: Stokbrood, zwart stokbrood met houtskool, notenbrood, rozijnenbrood en brood met abrikozen, noten en thym
Let wel: bestellingen van brood voor vrijdag en/of zaterdag moeten voor dinsdagmiddag doorgegeven worden.

 
KAASSCHOTELS
. Al onze kaasschotels zijn gegarneerd met fruit, noten en confituur. 
. Enkel te bestellen vanaf 2 personen
. Voor de keuze van de kazen baseren wij ons op de 5 types kaas; witschimmel - roodflora - geit of schaap - blauwschimmel - harde kaas en op de rijping, indien je zelf voorkeuren hebt mag je die altijd doorgeven.

. Hoofdschotel (250g/pp) €14.00/pp
. Tussenin       (180g/pp) €11.00/pp
. Dessert         (110g/pp) €8,5/pp

 
VLEESSCHOTELS
. Onze vleesschotels zijn standaard te bestellen en bevatten: Gekookte heps, rauwe hesp, mosterdgebraad, paté, Américain, Tomaat Garnaal en Italiaanse salami, dit is gegarneerd op sla.
. Enkel te bestellen als hoofdschotel (250g/pp) vanaf 2 personen


€15.00/pp (250g/pp)
 
RACLETTESCHOTEL ALL IN
. Onze racletteschotels All in zijn enkel geschikt wanneer je met pannetjes werkt. (toestellen niet te huur)
. Deze bevatten: Zwitserse Raclettekaas, Franse Raclettekaas, Zwitserse kruidenkaas, Morbier du Jura, Grison, Rauwe hesp, Porchetta, Italiaanse salami, Zilveruitjes, Augurkjes en tomaten. Dit is gegarneerd op sla.
. Enkel te bestellen vanaf 2 personen


€20.00/pp (300g/pp)
 
VLEESSCHOTEL VOOR BIJ RACLETTE (BIJGERECHT)
. Deze zijn te bestellen bij de aankoop van 1/2 bol raclettekaas (toestellen zijn te huur) of gewoon zonder raclettekaas.
. Deze bevat: Grison, Rauwe hesp, Porchetta, Italiaanse Salami, zilveruitjes, augurkjes en tomaten. Dit is gegarneerd op sla.
. Enkel te bestellen vanaf 2 personen


€12.00/PP (100g/pp)