Contact

Wij, dat zijn Sophie en Ann Schockaert, verwelkomen je graag in onze winkel, waar een enthousiast en gedreven team voor je klaarstaat!
 
Openingsdagen:
 
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30u - 18u
Woensdag 8.30u - 18 u
Donderdag 8.30u - 18u
Vrijdag 8u - 18.30u
Zaterdag 8u - 18u
Zondag 7u - 13u


OP DONDERDAG 15/08/2019 ZIJN WIJ GESLOTEN!

 

Adres:
Yzerenleen 28, 2800 Mechelen
Tel: 015/202521
Website: www.schockaert-kaas.be

IJZERENLEEN WORDT TERRASSENSTRAAT
Je zal het waarschijnlijk al gehoord hebben maar we willen jullie toch nog eventjes informeren over wat er juist gaat veranderen. De meeste mensen denken dat we niet meer met de auto bereikbaar zijn maar niets is minder waar:
ONZE STRAAT BLIJFT (VOORLOPIG) BEREIKBAAR MET DE AUTO.
Het verhoogde gedeelte "parking" aan het schepenhuis is vanaf morgen (15 juni 2016) een terrassenpleintje, en dat juichen we toe, het brengt meer gezelligheid in onze straat! Maar we blijven bereikbaar, alleen zijn er MINDER parkeerplaatsen. Aan onze kant zullen er 8 gewone parkeerplaatsen zijn en 2 voor minder validen. Er zullen sensoren komen waardoor je al vanaf de Korenmarkt kan zien of er nog vrije plaatsen zijn, zo kan je nog beslissen om in de Lamot parking te gaan staan of toch je kans te wagen.
Als je echt geen plaatsje vindt om snel een schotel of een bestelling af te halen kan/mag je altijd eventjes dubbel parkeren!
De Centerparking in de Blauwehondstraat blijft ook bereikbaar, daar zijn dagelijks zeker 20 plaatsen vrij. 
Let wel: als je met de auto de Yzerenleen opkomt kan je niet meer om het verhoogde terrassenplein rijden, je kan nog wel draaien op de afslag naar de Blauwehondstraat maar je mag niet meer doorrijden ter hoogte van Chantal om zo rond het plein te rijden!
 

Heb je vragen, stuur ons gerust een berichtje! 

U kan uw bestelling doorgeven (Minstens 1 dag op voorhand!) via ons bestelformulier of  u kan onze bestellingen ook telefonisch doorgeven via 015 / 20.25.21..... Met dank, Ann en Sophie Schockaert